Biznes i reklama

Jaki wpływ na sukces restauracji ma jakość produktów – skąd je pozyskiwać?

Jaki wpływ na sukces restauracji ma jakość produktów – skąd je pozyskiwać?
Potrzebujesz ok. 2 min. aby przeczytać ten wpis

Prowadzenie cieszącej się zaufaniem klientów restauracji nie jest prostym przedsięwzięciem. Nie wystarczy pięknie zaaranżowany lokal czy też najlepsi szefowie kuchni. Potrzebne są także świeże i wysokiej jakości produkty, które przekładają się na smak i aromat serwowanych w restauracji potraw. Tylko skąd je pozyskiwać, by każdego dnia móc wydawać z kuchni najlepsze i najsmaczniejsze potrawy?

Zaopatrzenie dla restauracji – szybko, świeżo i zawsze na czas

Hurtownia warzyw i owoców „Gacek” to miejsce, w którym zaopatrywać mogą się wszyscy restauratorzy w Poznaniu i jego okolicach. Dzięki doświadczeniu i wielu latom w branży tego typu miejsca dostarczają świeże warzywa i owoce dla punktów gastronomicznych, w których liczy się przede wszystkim jakość. Zaopatrują hotele, mniejsze oraz większe restauracje, szkolne stołówki i biurowe centra konferencyjne. Dostarczana przez nich żywność pozyskiwana jest u lokalnych producentów, co daje ich odbiorcom gwarancję najwyższą świeżości. Wysoka jakość produktów oraz świadczonych usług dostawczych w prosty sposób przekładają się natomiast na sukces gastronomiczny. Zawsze świeże i smaczne potrawy, które są z nich przyrządzane, przyciągają coraz to nowszych klientów i sprawiają, że ci starzy wracają do lokalu regularnie.

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*